Niet ingelogd
 
Mijn Asito

Mijn.asito.nl

De website 'mijn.asito.nl' is speciaal voor alle Asitocollega’s. Hier vind je alle informatie over werken bij Asito. Via mijn.asito.nl krijg je ook toegang tot allerlei voordelen. Voorbeelden zijn kortingen op verzekeringskosten en het besparen van geld op je energierekening.

 

Hoe log ik voor de eerste keer in?

Als je voor de eerste keer inlogt klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

 

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Je vindt je personeelsnummer bij de documenten die je hebt ontvangen bij indiensttreding. 

 

 

Klokkenluidersregeling

Om de Klokkenluidersregeling van Asito BV in te lezen, klik hier.


Laatste nieuws

Asito nieuwe hoofdsponsor Heracles Almelo

De komende vijf seizoenen is schoonmaakorganisatie Asito hoofdsponsor van Heracles Almelo. Dat is bekend gemaakt vlak voor de aftrap van het play-offduel Heracles Almelo - FC Groningen. De langdurige sponsorovereenkomst met het Almelose bedrijf gaat in per 1 juli 2016. Lees meer....

 

Nieuwsflits

Asito huldigt Curlingmannen op Museumplein

'Onze' curlingmannen Europees kampioen! Ben jij donderdag 1 december bij de huldiging? Lees meer....

 

Bezoek de Asito website

Volg Asito op Facebook

Volg Asito op Twitter
Volg Asito op LinkedIn


© 2017 Copyright Asito Portal. All Rights Reserved.