Niet ingelogd
 
Mijn Asito

Mijn.asito.nl

 

De website 'mijn.asito.nl' is speciaal voor alle Asito collega’s. Hier vind je alle informatie over werken bij Asito. Via mijn.asito.nl krijg je ook toegang tot allerlei voordelen. Voorbeelden zijn kortingen op verzekeringskosten en het besparen van geld op je energierekening.

 

Loonstrook

 

Asito heeft er voor gekozen om de loonstroken digitaal aan te bieden. Dit betekent dat jouw loonstrook niet per post naar je wordt toegestuurd. Deze kun je via deze website inzien, opslaan en indien gewenst uitprinten. Asito wil namelijk graag een steentje bijdragen aan een schonere wereld. Dit doen wij op verschillende manieren. Door jou je loonstrook digitaal aan te bieden verbruiken we minder papier.

 


Laatste nieuws

Kracht van het verschil

In de strijd tegen vooroordelen werpt Asito zichzelf op als ambassadeur van diversiteit. In dat kader start Asito met het Diversiteitsonderzoek. Het Diversiteitsonderzoek wil weten hoe organisaties aankijken tegen diversiteit en in welke mate organisaties sturen op een divers personeelsbestand. Lees meer....

 

Nieuwsflits

Finalisten Asito Schoonmaakkracht 2014 bekend

Op 12 februari werd de halve finale van de verkiezing Asito Schoonmaakkracht 2014 gehouden. Uit 10.000 schoonmaakkrachten zijn de beste 50 genomineerd. Van hen bereikten 16 de halve finale. De jury ging op zoek naar de vijf aller- allerbeste schoonmaakkrachten van Asito. Bekijk de film hier.

  

 
Volg ons op Twitter
Volg ons op LinkedIn
Bezoek de Asito website

© 2014 Copyright Asito Portal. All Rights Reserved.