Niet ingelogd
 
Mijn Asito

Mijn.asito.nl

De website 'mijn.asito.nl' is speciaal voor alle Asito collega’s. Hier vind je alle informatie over werken bij Asito. Via mijn.asito.nl krijg je ook toegang tot allerlei voordelen. Voorbeelden zijn kortingen op verzekeringskosten en het besparen van geld op je energierekening.

 

Hoe log ik voor de eerste keer in?

Als je voor de eerste keer inlogt klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

 

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Je vindt je personeelsnummer bij de documenten die je hebt ontvangen bij indiensttreding. 

 


Laatste nieuws

Nationaal Integratiediner groot succes

De 4e editie van het Nationaal Integratiediner was een groot succes. Op meer dan 200 locaties zaten op 9 oktober meer dan 16.000 Nederlanders en niet-Nederlanders van diverse afkomst bij elkaar aan tafel. Om door samen  te eten, elkaars cultuur en zo elkaar beter te leren kennen. Lees meer....

 

Nieuwsflits

(VER)ANTWOORD is uit en digitaal

De nieuwe (VER)ANTWOORD is uit en deze keer in digitale vorm en in een geheel nieuw jasje. Ben je nieuwsgierig naar de activiteiten van Asito op het gebied van duurzaamheid en benieuwd hoe (VER)ANTWOORD er digitaal uitziet? Kijk dan snel op www.asito.nl/verantwoord.

  

 

Bezoek de Asito website

Volg Asito op Facebook

Volg Asito op Twitter
Volg Asito op LinkedIn


© 2015 Copyright Asito Portal. All Rights Reserved.