Niet ingelogd
 
Mijn Asito

Mijn.asito.nl

De website 'mijn.asito.nl' is speciaal voor alle Asito collega’s. Hier vind je alle informatie over werken bij Asito. Via mijn.asito.nl krijg je ook toegang tot allerlei voordelen. Voorbeelden zijn kortingen op verzekeringskosten en het besparen van geld op je energierekening.

 

Hoe log ik voor de eerste keer in?

Als je voor de eerste keer inlogt klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

 

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Je vindt je personeelsnummer bij de documenten die je hebt ontvangen bij indiensttreding. 

 


Laatste nieuws

Asito neemt schoonmaakkrachten van WSW-organisatie Breed over

Voordat er vacatures zijn, alvast kennis maken met geschikte kandidaten. Dat was de vraag van schoonmaakbedrijf Asito uit Almelo aan Werkplein Twente. Asito benaderde het Werkplein omdat ze mensen die langdurig in de bijstand zitten of niet aan het werk zijn weer aan de slag willen krijgen. Lees meer....

 

Nieuwsflits

Avieth Kerindongo is Asito Schoonmaakkracht 2015

Avieth Kerindongo mag zich een jaar lang Asito Schoonmaakkracht van het Jaar noemen. Van de 10.000 schoonmaakkrachten van Asito koos de jury haar tijdens de grote finale uit vanwege haar teamspirit, vakmanschap en professionele houding. Lees meer.

  

 

Bezoek de Asito website

Volg Asito op Facebook

Volg Asito op Twitter
Volg Asito op LinkedIn


© 2015 Copyright Asito Portal. All Rights Reserved.