Niet ingelogd
 
Mijn Asito

Mijn.asito.nl

De website 'mijn.asito.nl' is speciaal voor alle Asito collega’s. Hier vind je alle informatie over werken bij Asito. Via mijn.asito.nl krijg je ook toegang tot allerlei voordelen. Voorbeelden zijn kortingen op verzekeringskosten en het besparen van geld op je energierekening.

 

Hoe log ik voor de eerste keer in?

Als je voor de eerste keer inlogt klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

Klik hier voor een uitgebreide handleiding.

 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten klik je links in het scherm op 'Aanvraag (nieuw) wachtwoord'. Vul vervolgens je personeelsnummer in. Er wordt een mail verstuurd naar het bij ons geregistreerde prive mailadres met daarin een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je vervolgens aanpassen in een zelf gekozen wachtwoord.

 

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Je vindt je personeelsnummer bij de documenten die je hebt ontvangen bij indiensttreding. 

 


Laatste nieuws

Ilse is Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar

Ilse Smeets uit Geleen is vrijdag 22 april Asito’s Schoonmaakkracht van het Jaar gewonnen. Van de 10.000 schoonmaakkrachten die Asito rijk is, koos de jury voor Ilse vanwege haar vakmanschap “Ilse maakt schoon op 7 verschillende locaties bij 7 verschillende klanten. Al deze 7 klanten hebben verschillende wensen en ze zijn stuk voor stuk blij met de kwaliteit en professionaliteit waarop Ilse hier schoonmaakt.”Ilse: “Wat super leuk, ik had het niet verwacht. Ik ben echt blij.” Lees meer....

 

Nieuwsflits

Asito lanceert nieuwe website

Vanaf vandaag staat onze nieuwe website online. Er is erg hard gewerkt door vele collega’s om dit gerealiseerd te krijgen en we zijn super blij met het resultaat! Alleen de headerfoto al!

  

 

Bezoek de Asito website

Volg Asito op Facebook

Volg Asito op Twitter
Volg Asito op LinkedIn


© 2015 Copyright Asito Portal. All Rights Reserved.